Snelmenu:

BusinessClub & NoordWest VeluweKlik hier om u aan te melden als lid.
Al lid? Klik hier om in te loggen.

Nieuws

Inschrijven Businessclub noordwest Veluwe 3.0

Businessclub noordwest Veluwe fase 3.0 gaat van start!

Met als motto 'behoud het goede, verander waar nodig' gaan we deze nieuwe fase met veel energie van start. Wat blijft: de snelst groeiende netwerkclub van de noordwest Veluwe met een groot netwerk, cross media platform en diverse leden faciliteiten. Wat we daar aan toe voegen: uitgebreide faciliteiten voor de leden om zich on-line te profileren, aangevuld met vier netwerkbijeenkomsten per jaar. Met de nieuwe partners 'Alles-van' en 'Golf4All' wordt fase 3.0 een springplank naar succesvol netwerken. De vraag is dan ook niet of je daar aan mee wilt doen, maar vooral wanneer je kunt instappen. Als antwoord op die vraag:

1) Klik
hier om je in te schrijven als lid en meteen je uitgebreide ledenprofiel aan te maken. 
2) Eerste bijeenkomst dinsdag 15 november van 17.30-20.30 uur bij Golf4All. Hier inschrijven.
3) Klik hier voor de startnotitie Businessclub noordwest Veluwe 3.0

 Het kan altijd beter...Businessclub 3.0

Het kan altijd beter.....bij Businessclub Noordwest Veluwe

Businessclub noordwest Veluwe is nu al weer actief sinds 2009 en heeft daarmee haar bestaansrecht ruimschoots bewezen. De laatste jaren is er veel bereikt en is er mede door input van de actieve leden op gevarieerde wijze geprogrammeerd. Maar het kan altijd beter. En met de beschikbare ambitie en energie van onze club moet het ook beter. Daarom per medio september aanstaande; START BUSINESSCLUB NOORDWEST VELUWE 3.0

Wat staat er onder andere op onze 'to do list'?

- Het gebruik van linkedin blijft ongewijzigd.
- De Gold & Platinum lidmaatschappen verdwijnen, hiervoor komt één soort lidmaatschap in de plaats tegen een laag maandtarief. Al deze leden hebben gelijke rechten en kansen. Gratis lidmaatschap van deze groep blijft ook altijd mogelijk, echter met beperkte mogelijkheden. (NB: de huidige Gold & Platinum leden blijven tot de 3.0 versie van start gaat, gratis lid)
- Samenwerking met een Businessmagazine voor optimale exposure van de leden.
- Samenwerking met een on-line medium, ook voor optimale leden exposure.
- Samenwerking met andere ondernemersplatformen, want samen werken, dat werkt. 
- Met regelmaat kennis- en netwerkbijeenkomsten op een vaste locatie, ons toekomstige 'clubhuis'. 
- Diverse leden voordelen.
- Een 'raad van wijze dames en heren' die hun kennis aan de leden ter beschikking stellen. 
- Verkiezing onderneming van het jaar. 
- Diverse events w.o. fundraisers, golf, wine & sailing. 

Deze zomer gaan we hard aan de slag om de basis te leggen voor deze actie lijst. Met regelmaat zullen we hierover communiceren. Volg daarom de berichten en kom rond september in actie om mee te doen met netwerken 3.0.

Met vriendelijke groet, namens team Businessclub NW Veluwe,
Michiel Waterman (initiatiefnemer)Samenwerkers gezocht

Businessclub noordwest Veluwe is in 2009 gestart. Vijf jaar lang is er een herkenbaar programma aangeboden met de bekende kennis/netwerk events. Verschillende locaties, diverse thema's, nieuwe en vertrouwde gezichten. In 2014 kwam het signaal dat er wel erg veel aanbod was in het netwerk landschap, of de Businessclub dat niet anders kon gaan doen. Daartoe is eind 2014 onder ca. 800 linked-in leden een enquete gehouden met een respons van ca. 12%  Met de resultaten van die enquete zijn we in 2015 gestart met de huidige vorm, Businessclub noordwest Veluwe 2.0  Het resultaat is kwalitatief goed, maar in kwantiteit (de potentiele interactie tussen de leden) blijft het nieuwe concept achter. En vanuit de 88% die indertijd niet reageerde en ook geen bijeenkomsten gezocht komt de vraag: "wanneer komen we weer bij elkaar?". Ofwel, we hebben een uitdaging. En voor die uitdaging is misschien wel een rigoreuze koerswijziging nodig. En voor het overwegen van die wijziging kijken we eerst naar de organisatie zelf. Is het huidige team de beste optie? Of staat er een andere aanjager en voortduwer op die kan initiëren, creëren, verbinden en groeien? Dat kan: via info@veluwenoordwest.nl  Mail als interesse hebt om de Businessclub naar een nieuw plan te brengen.Businessclub in Stad in Bedrijf

Pagina in oktobernummer 2015 Stad in BedrijfGold leden kunnen inschrijven

Per 29-4-2015 kunnen Gold leden zich inschrijven bij Veluwenoordwest.nl Elk potentieel lid kan meteen een profielpagina aanmaken en zo zichtbaar worden in dit netwerk van 800 + leden. Na inschrijving wordt door het team van Businessclub NW Veluwe contact opgenomen om de inschrijving definitief te maken en verder kennis te maken. Op de ledenpagina zijn alle voordelen en faciliteiten te vinden. De kosten bedragen € 7,50 per maand excl. btw.Rondje Veluwe

Initiatiefnemer Michiel Waterman is druk bezig met een rondje Veluwe. Om de Businessclub noordwest Veluwe 2.0 een energieke kick-start te geven wordt een aantal beoogde Platinum leden persoonlijk bezocht om bij te praten over de ontwikkelingen. Het Platinum lidmaatschap is alleen op invitatie en wordt exclusief aan één vertegenwoordiger per beroepsgroep gegund. Hierbij wordt gekeken naar leden die in het verleden al een actieve bijdrage hebben geleverd aan het netwerk. Mocht je dat ook hebben gedaan en je zou in aanmerking willen komen voor een Platinum lidmaatschap, neem dan contact op met Michiel Waterman via Linkedin. Medio half maart zullen de Platinum lidmaatschappen afgerond worden, waarna de Gold lidmaatschappen worden opengesteld.Businessclub NW Veluwe 2.0. Nieuwe energie in 2015

De Businessclub Noordwest Veluwe is alive & kicking!

Met veel nieuwe energie gaan we in 2015 voor de Businessclub NW Veluwe 2.0  Na een flitsende start in 2011 hebben we in 2014 besloten om het roer rigoreus om te gooien. Weliswaar werd het merendeel van de bijeenkomsten redelijk tot goed bezocht, zijn er gezamenlijke (beurs) activiteiten ontplooid en onstonden er tussen de leden allerlei connecties. Maar gezien het aantal leden, het netwerk potentieel en de energie die in de Businessclub ging, bleef het gevoel dat er meer mogelijk zou moeten zijn.

De tweede helft van 2014 hebben we benut om de Businessclub voor te bereiden op de volgende fase in haar bestaan met een duidelijke positionering tussen het regionale netwerk aanbod en een unieke propositie. Namelijk:

Netwerken kost tijd. En rendement halen uit netwerken kost nog meer tijd, zonder garantie op succes. De Businessclub NW Veluwe wil daarom ook een netwerkclub zijn waarbij lidmaatschap meteen en voor iedereen direct winst oplevert. En dat is dan ook de focus voor 2015.

Voor meer info,
klik hier en bekijk de verschillende onderdelen van deze site. Persoonlijk contact kan ook: bel met het team van Businessclub NW Veluwe op 0341-260800 en vraag naar founding partner, Michiel Waterman.15 mei: netwerkbijeenkomst SALES

Op 15 mei 2014  vindt de volgende netwerkbijeenkomst plaats met als thema: SALES

Locatie: de Masterclass BarStudio in 't Loo Oldebroek (www.masterclassbar.nl)
Tijd: 16.00-19.00 uur
Kosten: € 17,50 p.p. all-in incl. btw. (locatie, organisatie, hapjes, drankjes)
Inschrijven: stuur een mail naar info@veluwenoordwest.nl of reageer via FB / LI. Op inschrijvingen zijn de LI group rules van toepassing.

Thema: SALES !

Sales is een breed begrip en daarbij een bedrijfsactiviteit die continu aandacht verdient. Deze bijeenkomst staat in het teken van kennis delen. We vragen dan ook om leden die actief met sales bezig zijn, een heldere visie daarop hebben of zelfs trainingen geven in sales hun en haar kennis te delen. Meld je daarvoor aan bij Michiel Waterman op 0341-260800 of info@veluwenoordwest.nl In de netwerkbijeenkomst zullen we middels ronde tafel gesprekken en mini workshops je in de gelegenheid stellen je kennis te delen. Een prima manier natuurlijk om jezelf te profileren en efficient te netwerken. 

Bezoekers kunnen naast een leuke netwerkborrel in een bijzondere omgeving op die manier hun sales kennis her-ijken, inspiratie en energie opdoen. 

De locatie is de MasterClass BarStudio van Wim Wamelink. Een bijzondere locatie van een bijzondere gastheer. 
 Verslag bijeenkomst 15 april

Verslag bijeenkomst 15 april 2014


Een opmerkelijke avond. Nadat 8 april niet doorging, werd verschoven naar 15 april, er geen rekening was gehouden met de Stad in Bedrijf Businessdagen en op voorhand het aantal inschrijvingen tegenviel...was de avond met 32 enthousiaste ondernemers een succes!

Feitelijk bestond de avond uit niet veel meer dan een netwerkborrel bij Delicio. Omdat het aantal inschrijvingen laag was, was de gedachte zelfs dat deze avond wellicht niet door zou gaan. Toch maar even de voordeur open gehouden en wat blijkt: veel animo, uitstekende gesprekken en een mooie mix van nieuwe en bekende gezichten. Daarbij viel op dat er zowel ZZP als MKB goed was vertegenwoordigd, een mooie mix van dames en heren plus een zeer gevarieerd branche aanbod. Rondom leestafel en bar konden vele matches worden gemaakt.

Voorlopige conclusies:
- We hebben een programma samengesteld voor 2014 op basis van jouw enquete wensen. Dan is het wel zo fijn als je tijdig inschrijft t.b.v. locatie, inkoop, bemanning en uiteraard de netwerk mogelijkheden. En dan vervolgens ook komt. Spontaan op komen dagen, heel fijn natuurlijk. Maar voor een volgende gelegenheid toch graag wat meer structuur in het aanmelden. Sowieso, ben je niet geweest, dan is dat een gemiste kans. Ben je nog nooit geweest, vraag je dan af wat je bij deze Businessclub doet en wat je bijdrage is?

- Verder, het was een superavond, zeer inspirerend. Terwijl we vaak allerlei interessante thema's en programma's organiseren blijkt een borrel met bitterbal ook zeer functioneel. Wijze les.

Volgende bijeenkomst: 15 mei 2014. Sales en netwerkbijeenkomst bij de Masterclass BarStudio van Wim Wamelink in Oldebroek. Tijd van 16.00-19.00 uur. Inschrijven kan al door een mail te sturen naar info@veluwenoordwest.nl of door het contact formulier in te vullen of t.z.t. te reageren op de linkedin en/of facebook communicatie. Dan weten je potentiële gesprekspartners ook dat je er zult zijn. Business ontmoet overheid op 8 april 2014 a.s.

Business ontmoet overheid.
Kennis update, banden versterken, samenwerken.

Bij één van de aansprekende gemeentes op de noordwest Veluwe organiseren we dit ochtend/lunch programma. We laten ons als ondernemers bijpraten over lokale en regionale ontwikkelingen, brainstormen over regelgeving, wisselen ideeën uit over samenwerking tussen ondernemer en (lokale) overheid en halen de banden aan met lokale bestuurders én met elkaar. Kortom, weer een programma waar je het jezelf niet kunt veroorloven afwezig te zijn.
 

10.00 uur Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers. 
10.30 uur Presentatie gemeente..... door .....
11.00 uur Interactief/discussie/kennis
12.00 uur Netwerk lunch met ondernemers en gemeente
13.00 uur Einde programma. 5 maart 2014: Business & Cooking: netwerken op nivo.

Op 5 maart a.s. vindt het volgende netwerkevent plaats van Businessclub noordwest Veluwe: Business & Cooking. 
De tijd is van 17.00-21.30 uur en de locatie is Kookstudio Delicio - Hullerweg 107 B te Nunspeet (
www.delicio.nl)

De doelgroep voor Business & Cooking is management, directie en ondernemers van MKB bedrijven v.a. 10 personen en management/directie van het grootbedrijf. Er wordt gestreefd naar een per branche unieke vertegenwoordiging. Voorlopig is deelname alleen op uitnodiging, wellicht dat in een later stadium de inschrijving breder open wordt gesteld. Mocht je daarom wel interesse hebben in deelname, stuur dan een verzoek hiertoe naar info@veluwenoordwest.nl 

Business & Cooking in een prettige combinatie van Business & Pleasure: een kookworkshop, veel kwalitatieve netwerkmomenten, diverse ondernemers tafeldiscussies. En uiteraard een heerlijk diner. 

Voor dit event worden maximaal 20 personen uitgenodigd. De kosten bedragen € 65,- p.p. all-in incl. btw. 

 Stad in Bedrijf Businessdagen 2014

Schrijf hier in voor de bijeenkomst van 6 februari a.s. En lees hier het programma.

Stad in bedrijf Businessdagen 2014.
15 & 16 april, de Sijpel - Harderwijk.

De Businessdagen komen er weer aan. Net zoals vorige jaren (toen nog bij het Bouw & Infrapark) biedt jullie Businessclub de mogelijkheid om gezamenlijk een stand te delen. Zo deel je de kosten, deel je je contacten, ontstaat er een goede interactie tussen leden en bezoekers. Én onze stand wordt zo voor de businessclub en de bezoekers van de beurs het bruisende middelpunt. Netwerken in optima forma !

De standkosten totaal per stand excl. standbouw en excl. catering bedragen normaliter € 895,- excl. btw.  We gaan samen met maximaal 5 bedrijven een stand delen. Je betaalt dan per bedrijf € 295,- excl. btw. incl. standbouw, incl. multi media & signing en incl. hospitality catering. In dit tarief zit ook een kleine vergoeding voor de Businessclub zelf. 

De signing bestaat uit een banner waarop de deelnemende bedrijven met logo staan vermeld, de multimedia betreft een laptop/beamer/scherm of laptop/lcd scherm waar een ieder zijn/haar bedrijfsfilmpje (max. 90 seconden) of slide show kan presenteren. Hospitality catering betreft bronwater, knabbels en hapjes in de stand. 

Inschrijven of info: Michiel Waterman - info@veluwenoordwest.nl of 0341-2608006 februari volgende netwerkbijeenkomst


Wie gaat u ontmoeten en wie is op zoek naar U? Klik  hier voor de actuele deelnemerlijst.
 
Locatie:     Delicio - Hullerweg 107 - Nunspeet
Tijd:           15.30-19.00 uur
Thema:     MKB, Google+ & Social Media.
Prijs:          € 25,- all-in (incl. locatie-sprekers-workshops-horeca)

Programma

MKB & Social media
Opzet workshops Businessclub Noord-West Veluwe 6 februari

M.m.v. www.re-freshed.nl & www.tekstopmaat.info

 

15.30 uur    Ontvangst / inloop met koffie, thee, cappuccino en iets lekkers. 

16:15 -  16:30 uur Inleiding ‘Social media trends 2014 voor het MKB’ door Erik de Ruiter


Welke social media trends worden in 2014 belangrijk?  Wat zet door, wat is een hype en waar moet je je als ondernemer op focussen? In deze workshop ontvangt u een overzicht van de belangrijkste social media trends, die ook zinvol zijn voor het MKB. Zo weet u precies waar u wél aandacht aan moet geven op social media, en wat u vooral links kunt laten liggen.

In deze workshop:
- Terugblik social media in 2013
- Trends social media 2014
- Uitgelicht: Google+

16:30 - 17:00 Workshop ‘Social media: effectief & meetbaar’

17:30 – 18:00 wissel groep

Door Erik de Ruiter

Social media; de nieuwigheid is er inmiddels wel vanaf. Veel ondernemingen zijn inmiddels actief op social media. Er wordt een hoop getwitterd en gefacebookt. LinkedIn barst van de profielen, een enkeling durft zich inmiddels op Google+ te begeven en we bloggen ons suf.

Maar wat levert het nou op? Wat voegt al die tijd, energie en moeite op social media nou daadwerkelijk toe? Is het zinvolle besteding van je – toch al krappe – tijd als ondernemer, of verdoe je een hoop tijd en kun je beter met nuttigere dingen bezig houden? Hoe haal ik klanten binnen door social media? En hoe meet je dat?

In deze workshop:
- Social media; wie gebruikt het?
- Zorg voor social media doelen.
- Meet je doelen!
- Benut je tijd efficiënt; zo beheer je social media optimaal.

16:30 - 17:00  Workshop ‘Social media & website’

17:30 – 18:00 Wissel groep

door Bert Mol

Effectief communiceren met klanten betekent, naast de inzet van sociale media, optimaal gebruik van de website. Sociale media en website, mits goed gebruikt, versterken elkaar.

Wat betekent dat, optimaal gebruik van de website?

In deze workshop gaan we in op

- de ’noodzaak’ om Twitter, Facebook en LinkedIn te linken met de website

- do’s en do’nt’s mbt sociale media

- inzet van digitale nieuwsbrief met verleidelijke verwijzingen naar website

- gebruik van testimonials: laat de klant voor jou spreken!

- zorg voor een actuele website!

- kwaliteit van de website (Nederlandse taalgebruik) zegt veel over jouw bedrijf

Tussen 17.00-17.30 uur en na 18.00 uur volop gelegenheid om te netwerken en verder kennis te maken, uit te wisselen en te delen. In deze pauze's drankjes en hapjes naar wens inclusief. 

Deelnemerlijst.

  1e update 20-1 / 13.30 uur
1

Belia van den Berg / Genius Groups

2 Henri van het Ende / PGB organizer
3 Evelie Otto / Rozotto
4 Astrid Mast / Colour Me
5 Martijn Roede / Flexxim
6 Rob Wolters / DRW
7 Monique Braaksma - Kikk Consult
8 Michiel Waterman - Delicio Catering
9 Nicole Dirar - N-Events
10 Aleid Overbeek - Koraal Coaching
 11  Inge Meeuse - Inclusief groep
 12  Arnold te Raa - Modern Nomads
 13  Angela van Ginkel - Landstede
14 M. Smit - HVAL zeiltochten
15 Corina Buenk - Inzpire
16 Jaap Burgler - Inzpire
17 Dries Bouw - ADW accountants
18 Stefanie Bouw - Your Communication
19 Henk Merjenburgh - 
20 Jeroen Fidder - Zeg Tekst
   
21 Bastiaan Overeem  - Accountant Anders
22 Josette Alkema - Bedrijfsfotografie
23 Vivian van der Ven - Flexpoint
24 Bram Runhaar - Refreshed
   
   
   
   
   
   
   


 Jaar agenda online !

De nieuwe jaar agenda van jullie Businessclub is online ! Klik hier voor alle info. Businessclub op Facebook
De Businessclub is gestart op Facebook. http://www.facebook.com/veluwenoordwestNieuwe energie boost Businessclub
Nieuwe energie boost Businessclub. De Businessclub heeft in 2011 en 2012 diverse geslaagde business events georganiseerd. Ook in 2013 zijn diverse initiatieven geweest met wisselend succes. Daarom is het tijd voor een nieuwe energie boost. Hiervoor is eerst middels een enquete gepolst wat de leden vinden, willen, willen doen. Vervolgens heeft Nicole Dirar van N-Events hier een agenda van activiteiten uit gedestilleerd die in 2014 wordt ingepland. Zie agenda voor de voortgang daarvan.