Snelmenu:

BusinessClub & NoordWest VeluweKlik hier om u aan te melden als lid.
Al lid? Klik hier om in te loggen.

Matrix IT | Alles voor Uw ICT!


Adres
Contact
Matrix IT b.v.
Zakelijke Dienstverlening
Molenweg 1
3851 NS Ermelo


Bedrijfsactiviteiten
Matrix IT is een enthousiast en dynamisch team van IT Specialisten met elk hun eigen expertise. De klant heeft bij ons een naam en geen nummer.

Matrix IT is een professionele en ervaren ICT Dienstverlener voor de zakelijke markt.
Ons diensten portfolio is zeer breed.
Naast het totaalbeheer van bedrijfsnetwerken tot aan de werkplek van zowel nationale als internationale klanten bieden we ook maatwerkoplossingen voor Internetaansluitingen, VPN verbindingen, (IP-)telefonie, Software As A Service (SAaS), automatisering en thuiswerkplekoplossingen.


Onze internet- en telefonie-gerelateerde diensten leveren we voornamelijk vanuit ons eigen (en door ons beheerde) datacentrum. Wij kopen op grote schaal (bijvoorbeeld bandbreedte en belminuten) in, waardoor onze klanten van dit voordeel profiteren.
Door de schakels zo kort mogelijk te houden kunnen wij snel en efficiƫnt inspelen op behoeftes en mogelijke problemen. Dit resulteert in een betrouwbare totaaloplossing.

Door de diversiteit van kennis en ervaring binnen Matrix IT zijn wij in staat om naast standaardoplossingen in zeer korte tijd maatwerkoplossingen op te leveren.

Wij adviseren u graag welk dienst of oplossing het meest geschikt is voor uw situatie is.

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.