Snelmenu:

BusinessClub & NoordWest VeluweKlik hier om u aan te melden als lid.
Al lid? Klik hier om in te loggen.

Leden

 

Iedereen met een zakelijk belang in de noordwest Veluwe en aangrenzende regio's (Randmeren, Flevoland, Zwolle, Apeldoorn, Amersfoort) is welkom als lid. We kennen één soort lidmaatschap: Business partner. 

Business partner van Businessclub noordwest Veluwe in twee stappen:  

1) aanmelden op de linkedingroep met dezelfde naam. Per  september 2016 stond de teller op 852 leden. Aan alle leden verzoeken we goede notie te nemen van de doelstellingen en grouprules van deze linkedin groep. Tevens onderschrijft u als lid onze beroepscode. (zie 'over ons')

2) Schrijf u in via deze link. Na inschrijving wordt er contact met u opgenomen voor nadere informatie. 

Klik hier voor het overzicht van de bestaande leden en alle voordelen die zij bieden.

Businesspartner faciliteiten:
* Lid van de linkedingroep met de mogelijkheid om rechtstreeks en ongemodereerd te publiceren, binnen de afspraken van group rules.
(niet partners kunnen niet rechtstreeks, niet direct en alleen na moderatie publiceren op linkedin)

* Uw eigen site-in-site leden profiel op www.veluwenoordwest.nl inclusief SEO optimalisatie. Met mogelijkheden voor tekst, foto, logo en film. Door de site-in-site functionaliteit en SEO optimalisatie draagt uw profiel in sterke mate bij aan uw vindbaarheid op internet. 

* Participatie in diverse te ontwikkelen Businessclub initiatieven zoals, maar niet uitsluitend: Branche Business Teams, Business Events, Business Magazine, Business Network Inviationals. 

* Vier netwerk bijeenkomsten per jaar bij Golf4All, op de grens van Zeewolde/Harderwijk. Bij een netwerkbijeenkomst is inbegrepen: ontvangst met koffie/thee en lekkers, een diner light, twee consumpties, netwerkbijeenkomst met o.a. elevator pitches, sprekers/training/netwerkvaardigheden en de mogelijkheid om gebruik te maken van de driving range. Golf4All is een uitstekend bereikbare locatie met gastvrije horeca en gratis parkeren.

* Uw eigen profiel op 'Alles-van-Noordwest-Veluwe'. De core business van Alles-van is het zichtbaar maken van bedrijven op internet. In combinatie met uw reeds bestaande internet exposure biedt dit een ijzersterke en unieke match. Als Businessmember krijgt u een profiel met o.a. zoekwoorden, naamplaats, afbeeldingen, topspots, banners, nieuwsitems en links op de eigen Businessclub noordwest Veluwe pagina. Het team van Alles-van gaat vervolgens actief aan de slag om de Businessmembers optimaal in de regio zichtbaar te maken.

* Uw investering: € 29,50 per maand excl. btw. middels automatische incasso of éénmalig € 325,- excl. btw. Als Business member kunt u per bijeenkomst maximaal twee introducés uitnodigen, tegen een vergoeding. Indien u verhinderd bent kunt u een vervanger uitnodigen. Lidmaatschappen worden aangegaan voor één kalenderjaar, per 1 januari 2017. Voor nieuwe leden geldt het jaartarief pro rato naar de maand van instroom. Maandelijkse betaling middels automatische incasso bij inschrijving, jaarlijkse betaling per bankopdracht. Opzeggen kan alleen schriftelijk of per mail na één jaar lidmaatschap. Na één jaar lidmaatschap geldt een opzeggingstermijn van één kalendermaand.