Snelmenu:

BusinessClub & NoordWest VeluweKlik hier om u aan te melden als lid.
Al lid? Klik hier om in te loggen.

Gezellig eten bij Pim & Vera. Lokale producten met passie bereid en geserveerd.


Adres
Contact
Amuse restaurant
Horeca - catering - bedrijfsuitjes
Eperweg 47B
8084HB t Harde


Bedrijfsactiviteiten
Business deals voor leden

Van harte welkom op onze pagina. Wij gaan proberen u te verleiden tot een bezoek aan ons restaurant want dan begint het leukste deel van het vak: U een plezierige tijd bezorgen! In Amuse werken wij graag met lokale producten. In deze streek is veel moois te vinden en dat willen wij u graag laten proeven. Met passie en aandacht maken wij er heerlijke gerechten van. Als u het leuk vindt serveren wij een verrassingsmenu. Zo kunnen we precies aansluiten bij de seizoenen en de ingredieënten laten afhangen van de oogst. Uiteraard vertellen wij dan aan tafel wat er precies op uw bord ligt.

Groente & kruiden komen uit onze culinaire tuin midden in de A.Vogeltuin. Deze ligt op 15 minuten lopen van Amuse en is vrij toegankelijk. Leuk voor een combinatie dus! Voor groepen kunnen we leuke arrangementen samenstellen. Aan de achterzijde van ons pand hebben wij een tuinkamer met uitzicht op het ruime terras. In de zomer kan zelfs de hele pui open. Heerlijk buiten dineren op een zwoel zomeravond. In deze tuinkamer is een aparte bar geplaatst zodat deze ruimte erg geschikt is voor een aperitief of een receptie. Bovendien is het er overdag heerlijk licht voor bijvoorbeeld een vergadering.

Daarnaast hebben wij een Suite. Dit is een huiselijke ruimte; uitstekend geschikt voor een besloten (vergader)diner tot 15 personen. Catering is ook een activiteit van ons. Van buffet tot volledig verzorgd diner, van schalen met hapjes tot een complete receptie. Wij denken graag met u mee wat betreft de mogelijkheden.

Ons restaurant is geopend vanaf 16:00 uur maar we maken graag een uitzondering. Wilt u met een aantal mensen komen lunchen bijvoorbeeld? Overleg even met ons wat er mogelijk is. Dat geldt ook voor maandag en dinsdag (in principe onze sluitingsdagen)


Lunchdeal: Bij een lunch vanaf 8 personen van 29,50 per persoon, aansluitend gratis gebruik van een dagdeel vergaderruimte (twv € 50,-) Dinerdeal: Na afloop van het Amuse proeverijmenu van 10 heerlijke gerechtjes geven wij uw gast een leuke attentie mee naar huis. Amusedeal: Bij een diner vanaf 12 personen (minimaal 3-gangen) serveren wij gratis 2 amuses bij het aperitief aan de bar.